KERÁMIAPARK kerámia tanfolyamok mindenkinek
1224 Budapest, Bartók Béla út 136.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , +36-1-3622-413
◄ Vissza

Gyermek kézműves tábor

A tábor időpontja:

Július 1-5.

Időtartama:

Hétfőtől péntekig, 9.00-17.00-ig.

 

Az alkotótáborokat 5-14 éves gyermekek részére szervezzük, akik szeretnek agyagozni, kézműveskedni, alkotni.
A táboroknak mindig más témát adunk, ezzel kapcsolódó tárgyakat készítünk, képanyagot dolgozunk fel, történeteket mesélünk (pl. életfa, madár, táltos).

A tábor díja (tartalmazza az alapanyag költségeit is, égetés nélkül):

26.000 Ft ebéddel,
22.000 Ft ebéd nélkül.

A tábor végén a szülők kiválasztják, hogy mely tárgyakat kívánják kiégetni, melyeket a következő hét végén haza lehet vinni.

A tábor programja:

  9.00 – 12.30 agyagozás
12.30 – 13.30 ebédszünet, mese, játék, állatsimogatás
13.30 – 16.00 más kézművesség: nemezelés, gyertyamártás, szövés
16.00 – 17.00 szabad foglalkozás, játék

Ebéd: rendelhető. Olyan konyháról szállítunk, akik iskoláknak is szoktak főzni. Jóízű, nem menzás. A gyerekbarát menüt a tábor vezetője (V. Lőrincz Ági) választja ki. Háromfogásos menüt eszünk: leves, második és sütemény vagy gyümölcs. Az ételt egyben hozzák, nem külön adagokban, így a kisétkűek fél adagot is rendelhetnek. Ha marad, lehet repetázni.
Akik otthonról hoznak ebédet, azoknak mikró sütőben melegítjük.
Együtt ebédelünk a teraszon.

Hozni kell:

  • koszolható játszóruhát, még jobb, ha eleve abban jönnek,  
  • jó idő esetén fürdőruhát, törölközőt, a gumimedencében lehet a szünetekben pancsolni,
  • üdítőt, ha nem jó a tiszta víz és limonádé.
  • tízórait, uzsonnát.

Egyéb tudnivalók:

1997 óta táboroztatunk, sok éves tapasztalattal foglalkozunk a gyermekekkel. A gyermekekre 3 felnőtt vigyáz, a tanító, a segédje és Feri bácsi, a házigazda.
A foglalkozások közötti szünetekben sincsenek szabadjára engedve a gyermekek, mert Feri bácsi érdekes csapatjátékokkal köti le őket. A szünetekben megismerik a kertet, a környezetet, az állatokat: kutya, macska, kispapagáj, kecske, tyúk, fürj, kiscsibe, gyöngytyúk, pulyka, gondozhatják is őket.
Nem erőltetjük a gyermekeket a foglalkozásra, de vezetjük őket. A túlmozgásos gyerekeket engedjük, hogy mást is csináljanak, a kisebbeket, hogy többet játsszanak, nehogy elmenjen a kedvük az alkotástól.
A tábor végén értékeljük a gyerekek munkáit, szorgalmát, ügyességét, és azt is, hogy végezte el a rábízott feladatot. A feladatokat ők választják ki a tábor elején, hogy ki szeretne rendfelelős, kutya, macska, madár, kert vagy tófelelős lenni, vagy csengetés felelős, aki megrázhatja a kerti csengőt, ha vége a szünetnek.

Minden elkészült művet haza lehet vinni. A kerámiákat, ha a szülők is kívánják, minimális égetési díjért kiégetjük, 2 hét után el lehet érte jönni. A kiégetett remekműveket max. 1 hónapig tároljuk.

Jelentkezés módja:

Előjegyzés: 1 napi díj, melyet a táborkezdés előtt 2 héttel kell befizetni.

 A tábor helye:

KERÁMIAPARK, 1224 Budapest, Bartók Béla út 136.

Térkép:


DMC Firewall is a Joomla Security extension!